Stellexpo stopt

Door Warmande 18 mei 2018

Na ruim 25 jaar exposities georganiseerd te hebben door de Stellexpo- werkgroep, komt er onverwachts een eind aan de Stellexpo.

Yolenta Becude en Anthoinette Versluijs stoppen met het organiseren van de Stellexpo. Anthoinette heeft een andere baan en stopt haar arbeidsovereenkomst bij Warmande. Yolenta kiest er in dit geval  voor om er ook  mee te stoppen.

De 126ste expositie die nog loopt tot eind juni, is de laatste tentoonstelling die Yolenta en Anthoinette ingericht hebben. Yolenta en Anthoinette kijken terug op een mooie intensieve periode. De inspirerend  initiatiefnemer en bedenker van de naam ‘Stellexpo ‘was destijds Joop van Dalen.

Of er verder  exposities georganiseerd zullen worden, zal bekeken worden na de fusie met Zorgsaam. Als dit het geval is, dan zal er zeker aandacht voor zijn, waar u op kunt reageren. Dit gaat buiten ons om als werkgroep. De naam; ‘Stellexpo’ komt te vervallen en wellicht komt er weer iets nieuws voor in de plaats.

Wij danken iedereen die betrokken was bij de Stellexpo. En danken in het bijzonder alle kunstenaars die de Stelle een stukje mooier maakten met hun kunst.

 

Stellexpo werkgroep
Yolenta Becude
Anthoinette Versluijs