Opleiden, leren en ontwikkelen

Opleiden, leren en ontwikkelen staan bij Warmande centraal.
Een van onze kernwaarden is dan ook “Vakbekwaam”.


Wat betekent dat voor jou?
Ben je vakbewaam dan heb je kennis en inzicht van ondersteuningsvragen én stem je de zorg en begeleiding daarop af. Vakbekwaam is ook volwassen zijn in houding en gedrag. Je staat open voor feedback en durft collega’s aan te spreken op wat je bij hen ziet. Daarnaast ben en blijf je goed geschoold om de juiste kwaliteit van zorg te kunnen leveren. Het ontwikkelen van je eigen vakgebied zie je als een continu proces en als leuk onderdeel van je werk!

Leerlingenplaats Verzorgende IG
Wil jij de opleiding Verzorgende IG volgen bij Warmande? Dat kan!
Tijdens de opleiding werk en leer je binnen alle locaties van Warmande. Zo maak je in de praktijk direct kennis met alle aspecten van de ouderenzorg. Niet alleen rondom de zorg, maar ook rondom jouw positie als medewerker in de organisatie. De theorie volg je bij Scalda.

Aan het einde van de opleiding ben je zeker van je eigen professionaliteit en kun je als Verzorgende IG meteen aan de slag binnen Warmande!

 

 

Stageplaats
Wil je stage lopen in de ouderenzorg? Warmande biedt veel mogelijkheden.
Zo kun je bij ons terecht voor een stageplaats voor onder andere de opleidingen Verpleegkundige (MBO-HBO) en Verzorgende IG. Ook een maatschappelijke stage behoort tot de mogelijkheden.

Weet je (nog) niet zeker of de zorg iets voor je is? Kom dan eens dagje mee te lopen! Je bent van harte welkom.

Warmande heeft de formele erkenningen van Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB ) om voor alle opleidingen stages te mogen begeleiden. Staat jouw stageplaats er niet bij? Neem gerust contact op en dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Nieuwsgierig…?
Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten of wil je in aanmerking komen voor een leerlingen- of stageplaats? Mail dan naar Tineke ter Haar: t.terhaar@warmande.nl

Direct solliciteren kan ook via de volgende link: https://65025.afasonline.com/vacaturebeschrijving-in-outsite/aanmelden-stagiair-patient-bewonersgebonden