Vrijwilligers

De missie van Warmande is ” actief passende zorg te bieden door middel van samenspraak en samenwerking”. Het is onze visie dat mensgerichte zorg een proces is, waarin alle betrokkenen een eigen inbreng hebben die ze met elkaar delen. Hierbij staat centraal dat de mens zich thuis voelt en de regie behoudt over zijn leven.

vrijwilligers

Wij onderscheiden de volgende kernwaarden welke richtinggevend zijn voor ons handelen:
Veilig, Vertrouwd, Vriendelijk, Vakbekwaam, Vrolijk, Verantwoord
Het zorgconcept “Planetree” is hierbij ons uitgangspunt.

Wij zijn op zoek naar

Vrijwilligers

uren in overleg

Bij Warmande zijn ongeveer 175 vrijwilligers actief die net dat beetje extra doen voor onze cliënten.
Vrijwilligerswerk is een geweldige aanvulling op de bestaande zorg van Warmande.

Wat doen onze vrijwilligers:
De werkzaamheden liggen veelal in de ontspannende sfeer. Denk hierbij aan: een praatje maken, koffie schenken, krant voorlezen, en wandelen. Maar ook bieden vrijwilligers ondersteuning bij activiteiten, maaltijden, specifieke individuele aandacht en nog veel meer.

Hulp kan geboden worden op de verpleegafdelingen, in de recreatiezaal bij de activiteitenbegeleiding, maar ook kan de hulp bestaan uit het begeleiden van cliënten van een van de woonzorgcentra van Warmande naar de fysiotherapeut of de dokter.

Wat bieden wij onze vrijwilligers:
Vrijwilligerswerk biedt veel voldoening en daarnaast werkt je in een gezellige groep medewerkers en collega-vrijwilligers. Uiteraard ontvang je van Warmande ook de benodigde begeleiding bij je vrijwilligersactiviteiten. Zo bent je bij ons, via de Gemeente Sluis, WA verzekerd maar kun je ook gebruik maken van de Koesterpas. Deze pas biedt talloze kortingen bij winkels en activiteiten in onze regio. Ook kun je een aantal keer per jaar deelnemen aan informatie- en scholingsbijeenkomsten, ontvang je een eindejaarsattentie en ieder jaar is er een gezellig etentje met alle collega-vrijwilligers. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de gemaakte reiskosten.

Wat vragen wij van onze vrijwilligers:
Een voorwaarde voor het verrichten van vrijwilligerswerk bij Warmande is dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten voor deze aanvraag worden vergoed door Warmande. Je voelt je betrokken bij ouderen, je hebt geduld en bent betrouwbaar. Daarnaast kun je goed luisteren en staat de privacy van de cliënt hoog in het vaandel.

Meer informatie:
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk neem dan contact op met een van de onderstaande vrijwilligerscoördinatoren:

Woonzorgcentrum Stelle
Marijke Kok
m.kok@warmande.nl
0117-459394

Woonzorgcentrum Goedertijt en Hooge Platen
Arianne Koster
a.koster@warmande.nl
0117-442400

Woonzorgcentrum Rozenoord
Mona Mollet
m.mollet@warmande.nl
0117-495816

Woonzorgcentrum Burght
Esmee Zijlstra
e.zijlstra@warmande.nl

Aanmelden als vrijwilliger:
Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger bij Warmande klik dan op aanmelden. Na ontvangst van je gegevens zal de vrijwilligerscoördinator van de gekozen locatie contact met je opnemen voor het vervolg van de aanmeld procedure.

vrijwillRoovrijwillstell vrijwillGoe vrijwillBurght vrijwillHP