Fysiotherapie

Ervaart u problemen in de dagelijkse activiteiten door bijvoorbeeld een ziekte of aandoening of heeft u klachten aan het bewegingsapparaat? Dan kunnen onze fysiotherapeuten u wellicht een helpende hand bieden. Het team fysiotherapie Warmande is gespecialiseerd in klachten die te maken hebben met het dagelijks functioneren en het bewegingsapparaat. Iedereen kan gebruik maken van fysiotherapie Warmande, ongeacht uw leeftijd ook als u geen cliënt of bewoner bent

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wij kijken samen met u naar wat u nog wel en wat u niet (meer) kunt. Na een uitgebreid onderzoek stellen we een behandelplan op. Vervolgens doen wij oefeningen en krijgt u adviezen die er voor moeten zorgen dat u weer soepeler kunt bewegen.

IMG_6566

 

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in lymfedrainage, neurorevalidatie, COPD, Parkinson, MS, claudicatio, medical taping en in fysiotherapie voor geriatrie.  Daarnaast werken wij nauw samen met  andere disciplines zoals ergotherapie, logopedie etc.

Wie kan er gebruik maken van onze fysiotherapie?

Iedereen kan gebruik maken van de fysiotherapie. Wij behandelen zowel mensen die in een van de zorgcentra in West Zeeuws-Vlaanderen wonen als cliënten die naar de dagbesteding komen. Ook als u gewoon thuis woont, is het mogelijk om gebruik te maken van onze diensten.

IMG_6552

Hoe komt u bij ons terecht?

Via de huisarts of een specialist kunt u een verwijzing voor fysiotherapie vragen, maar u kunt in veel gevallen ook zonder verwijzing contact met ons opnemen. Wij maken dan met u een afspraak. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze fysiotherapeuten. Wilt u meer weten? Bekijk dan hier de folder van Fysiotherapie

Vergoeding

Fysiotherapie Warmande heeft bij vrijwel alle zorgverzekeraars een contract. Ga voor de zekerheid na of fysiotherapie vergoed wordt. Houd rekening met een eigen bijdrage.

Aanmelden

Telefoonnummer: 0117 – 45 90 19 (of bel het algemeen nummer: 0117 – 45 94 00).

fysiotherapie