Verpleging

In de woonzorgcentra Stelle, Rozenoord en Hooge Platen biedt Warmande ook verpleging aan. Onder verpleging verstaan we onder andere hulp bij het verzorgen van een wond, het aansluiten of afkoppelen van een infuus, het geven van injecties, het plaatsen van een katheter en pijnbestrijding. Ook geven we advies over het gebruik van hulpmiddelen of medicijnen en leren we cliënten omgaan met een (chronische) ziekte of handicap. Warmande heeft deskundige verpleegkundigen in dienst die op uw kamer langskomen. Gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Specialistische verplegingverpleging

Heeft u specialistische zorg nodig? Bent u bijvoorbeeld een diabetespatiënt, heeft u een longaandoening of problemen van psychosomatische aard? Warmande heeft hiervoor gespecialiseerde verpleegkundigen in dienst. Zij zijn gespecialiseerd in bepaalde aandoeningen en zijn op de hoogte van de laatste behandelmethodes. Ze kunnen u hierdoor nog beter van dienst zijn.

 

Psychogeriatrische verpleging

In woonzorgcentrum De Stelle zijn we onder andere gespecialiseerd in speciale zorg voor mensen met een psychogeriatrische aandoening. Kijk bij psychogeriatrische aandoeningen voor meer informatie.

 

Zo gaan we te werk

Als u van het CIZ een indicatie heeft gekregen, dan is het afhankelijk van de indicatie, mogelijk om in een van onze woonzorgcentra te komen voor zorg. Er volgt een uitgebreid gesprek met u, uw naasten en uw huisarts waarbij we vaststellen welke hulp u nodig heeft. Daarna bespreken we hoe we dit zo efficiënt en prettig mogelijk voor u kunnen invullen. Vervolgens stellen we een behandelplan op en maken afspraken over wanneer onze gekwalificeerde verpleegkundige bij u langs komt. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met het Zorg Advies Bureau.