Zorg tijdens vakantie

U wilt graag op vakantie, maar wordt u beperkt in uw mogelijkheden door ziekte of een handicap? Wij bieden u in Zorgappart een ontspannen verblijf aan in een prachtige, veilige omgeving waar u er op kunt vertrouwen dat zorg binnen handbereik is. U huurt een appartement op basis van logies en ontbijt. Deskundige mensen verlenen u in Zorgappart alle zorg die nodig is zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Alleen, samen met uw partner, familie of vrienden. Ook uw huisdier is welkom in het zorgappartement. Gedurende de zorgverlening verblijft de hond in een andere ruimte dan waar de zorg wordt verleend.

 

Unieke ligging

Zorghotel Zorgappart is een onderdeel van woonzorgcentrum Hooge Platen en is gevestigd in het gezellige toeristische vissersdorpje Breskens, op het Zeeuwse schiereiland Zeeuws-Vlaanderen. Breskens ligt aan de zuidkant van de Westerschelde. Het zorghotel ligt vlak bij de gezellige boulevard en de kust. Op 10 minuten lopen vindt u een veerdienst voor fietsers en voetgangers die overtochten verzorgt naar het eiland Walcheren (Vlissingen).

 

De zorg

Ons gediplomeerde en gekwalificeerde team van verzorgende en verpleegkundige staat op elk moment voor u klaar in Zorgappart. U kunt in bij ons zorg ontvangen met uw ZZP-indicatie of Persoonsgebonden budget (PGB). Indien u niet over deze indicaties beschikt, heeft u de mogelijkheid de gewenst zorg direct bij ons in te kopen. Hiervoor gelden onze standaard uurtarieven.

 

Begeleiding

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze begeleidingsservice. Een vrijwilliger houdt u dan gezelschap in het appartement als uw mantelzorger (even) niet aanwezig is.

 

Beschikbaarheid en boeken

Uitgebreide informatie over ons zorghotel vindt u op www.zorgappart.nl. Op deze website vindt u tevens informatie over de beschikbaarheid en kunt u online boeken.

 

Adres

Zorghotel Zorgappart Breskens
Westlandstraat 4
4511 XX Breskens
T 0117-381210
F 0117-381242
pluspunt@warmande.nl